villa layout - Villa Mako

Layout
Villa Mako

Villa Mako is approached via a private driveway with a secure car parking area. At the villa entrance guests are greeted by a pair of Chinese welcome statues guarding a set of double Balinese doors. The doors open to reveal a covered walkway with a pitched roof, which circumvents an ornamental pond complete with a bubbling water feature. 

The villa comprises an open-sided fully equipped kitchen and an air-conditioned media room facing each other across the pond while, on the far side, the main building incorporates a living and dining hall and three bedrooms. Beyond the main house, a beautifully landscaped tropical garden, complete with its own serene temple, rolls down manicured lawns to a generously sized swimming pool (with shallow feature suitable for children) and a thatch-roofed dining pavilion. The garden vista flows on to the tropical jungle canopy outside the villa walls and beyond to the surrounding rice terraces creating a picture-perfect backdrop to the serenity of Villa Mako.